Е, не сме толкова тъпи!

Защо от Music Idol си мислят, че зрителите пасат трева?
26 мар 2009 10:30,
279
Е, не сме толкова тъпи!
Добре че поне Маги продължава. Снимка: Булфото

Неуспешен се оказа опитът на Music Idol да ни убеди в „извънредното“ си предаване снощи.

В края на предаването във вторник журито трябваше да избере двамата айдъли, които да продължат напред в надпреварата.

За повечето зрители, както и за Дони и Фънки, беше ясно кои точно да бъдат тези хора. Но малката брюнетка с големите устни се фръцна обидено, понеже мнението й не се зачитало.

Водещите на предаването обявиха, че на следваща вечер в извънредно предаване ще бъде обявено решението на журито. Макар че на всички вече беше ясно какво точно ще се случи.

Извънредното предаване, всъщност беше запис от предната вечер.

Не че сме очаквали кой знае какъв професионализъм, но пък да ни смятат за толкова ограничени...

Нали не искате да повярваме, че Кралицата на сръбския турбофолк Лепа Брена е будувала цяла нощ с журито и дори не е успяла да смени тоалета си за следващото предаване?

Със същите дрехи от предишния ден бяха и айдълите...

Трудно е да се прецени обаче кой е по-големият гаф: мнимото живо предаване или повторното връщане в шоуто на айдъла Пламен.

Момчето не пее лошо, както може би половин България , но както знаем - това съвсем не е достатъчно.

Още повече, като се има предвид, че извън надпреварата остана такъв глас, не, по-точно гласище, като това на Рут, която е подгрявала концерт не на кого да е, а на Джъстин Тимбърлейк.

Явно ненаместилите се хормони на наскоро родилата Мария й пречат да направи добра преценка и водят до истерични цупни и пози.

А пък Пламен, вместо да си даде сметка, че няма място сред айдълите, отиде и подаде ръка на закрилничката си, без да я целува.

Но това няма значение... От значение е, че състезанието се опорочи.

Всичко за Music Idol

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Наистина Рут показа уникален глас. Сравнена с останалите, тя трябваше да ги премаже. Наградата накрая за победителя би трябвало да бъде албум. Въпросът е защо албумът няма да го направи най-добрия глас?------------------------------------------- -----------------------Dqdka Rut NQMA nai dobriq glas, za viziq da ne govorim. Ima pone 2 za koito se seshtam vednaga s mnogo po obhvaten glas i 4uvstvo za peene i za ritym. nqkoi go kaza po dolu, Rut pee qko, ama i li4i 4e e samouka.
217
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Rut ili Drago biaha horata koito triabvashe da prodalgat v music idol
216
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
goliama greshka da bade Maria 4ast ot gyrito.
215
0
 
0
 
! Отговори
dqdo преди 15 години
Ми точно това е, че няма да има довечера... (към 210).За съжаление не е злоба, а разочарование. Надявам се правиш разликата. (към 209).
214
0
 
0
 
! Отговори
локо преди 15 години
Ах къде е Б.Б. да се самосезира и да ги научи тях.
213
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mnogo e grozna
212
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kostov e vinoven
211
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ZA CQLOTO JURI NA AIDALA
210
0
 
0
 
! Отговори
marin преди 15 години
Какво очаквате от чалгарка. Колкото до момчето, което пуснаха мара отварачката да не се надява, защото аз го познавам, той е гей.
209
0
 
0
 
! Отговори
газка преди 15 години
аре бегайте към телевизорите, че ще почне мюзик айдъл и ако го изпуснете няма да има кво да дъвчете утре цял ден. ... и да не забравите да гледате и биг брадъра и страх та да ви се напълни живота с емоции. А! Да не забравите утре пак да разправяте кой колко е грозен, некъдърен и *** (за разлика от вас разбира се...) Ако евентуално ви остане малко време няма да е зле да поработите, за да не викате после че държавата е скапана, с което естествено вие нямате нищо общо.
208
0
 
0
 
! Отговори
nar.blog.bg преди 15 години
Изпитвам непоносимост към злобата във всичките й варианти. Точно за това тонът на материала силно ме подразни.Освен това е и силно некомпетентен - който някога се е занимавал с телевизия и продуциране, ще разбере добре. На мен пък изборът на журито ми хареса. И в крайна сметка журито за това е жури - за да има глас :)
207
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Същевременно не ме вълнува ако някой утвърден певец пее изключително добре"Тоз 204 нещо не е у ред.
206
0
 
0
 
! Отговори
миш преди 15 години
Абе не Ви ли стана ясно, че всичко е ПУНТ И ПЛАСТИКА?!? Българският Айдъл вече се знае. Всичко зависи от това, кой е музикалният им ръководител, кой ще застане И С КОЛКО пари зад някой от таланите....Всички деца са талнтливи и това е безпрно. Въпросът е какво се разбира под Music Idol - за какъв идол и каква музика изпълнява и как я изпълнява. Личното ми мнение е, че такъв човек трябва:- да има гласови данни /широк диапазон и вярно изпълнение/- да може да инпровизира- да се обилча стилно /т.е не стилистите да му определят облеклото, а той сам да покаже собствения си стил/- да има сценично поведение- да умее да привлича вниманието на зрителите и слушателите- да бъде контактна личност със собствено мнение- да бъде интелигентен с добра обща култура - със стил на изказа /правилен говор/- да не изглежда кич- да притежава физическа и душевна красотаТова са част от нещата, които се съдържат в двете думи Музикален Идол.
205
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За утвърдените певци... - и имат репертоар
204
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Утвърдените певци пеят изключително добре в повечето случаи.
203
0
 
0
 
! Отговори
Ангел преди 15 години
Каквито и простотии да правят опосумите и журито, пак ще гледам Мюзик Айдъл, защото много ме кефи, когато напълно неизвестни начинаещи певци пеят изключително добре, както се случва понякога. Същевременно не ме вълнува ако някой утвърден певец пее изключително добре. И аз не знам защо, но това е положението.
202
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Че кой я гледа тая простотия? След краха на ВиК Брадър, очаквайте и края на тази.
201
0
 
0
 
! Отговори
Муйьо преди 15 години
И РЕСПЕКТИВНО -УМИРАТ ОТ ЯД ОТ НОВА ТВ. ИМА ПО-ГОЛЕМИ ТЪПНИ И ТОВА Е ВИП БРАДЪР
200
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** тази на смимката как е зяпнала ,ще лапне "микрофона " май -гледам макетата -много напористи тия момци -там у Македонията моми нямат ли си ,че тука като невидели се нахвърлиха на всичко кое е с пола
199
0
 
0
 
! Отговори
кико преди 15 години
Тия двама сополанковци така се нагушиха с кинти от мъжлето на Мара, че си правят каквото си решат. Чудя се на Дони и Фънки как търпят този резил, ама всичко е пари, няма вече думи като Морал, Чест, Достойнство ...